A La Roche-Posay márka

A kizárólag gyógyszertárban kapható La Roche-Posay bőrgyógyászati hátterű, francia kozmetika márka, amely a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek mindennapi életminőségének javítására való törekvéséről ismert.

A La Roche-Posay márka

Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú gyártási előírások szerint történik. A La Roche-Posay termékcsalád készítményeit valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően fejlesztik ki, és megoldást nyújthatnak például az atópiás ekcémára, aknéra, rozáceára vagy napallergiára hajlamos bőrű emberek számára. A készítmények elengedhetetlen alapját a La Roche-Posay városában működő gyógyfürdő-központban is használt, antioxidáns szelénben gazdag La Roche-Posay termálvíz adja, amely azonnali enyhülést nyújthat az érzékeny vagy irritált bőrnek.

A La Roche-Posay bőrgyógyászati hátterű kozmetikumok minőségét nem csupán a klinikai vizsgálatok eredményei, de elismert vezető bőrgyógyászok ajánlásai is alátámasztják.

A La Roche-Posay emellett élen jár a modern technológiák felhasználásban olyan speciális alkalmazások és eszközök kifejlesztésével, amelyek megkönnyítik az érzékeny vagy problémás bőrről való gondoskodást. 

Kapcsolódó cikkek

Mik azok a dermokozmetikumok?

Mik azok a dermokozmetikumok?

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
Garnier
L'oreal Paris
NYX PMU
2024 © Ekozmetikum.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...