Metal Detox: Hajápolási rutin világosított hajra 3 lépésben

Tudtad, hogy a hajszálakban lerakódó fémek növelhetik a hajtöredezés kockázatát, és megbízhatatlanná tehetik a hajfestés, balayage és világosítás során elérhető színeredményeket? A Metal Detox, a L’Oréal Professionnel Paris innovációja, bemutatja azt a hajápolási rutint, amely segít eltávolítani a hajból a fémrészecskéket, hogy megvédje a hajat a töredezéstől, és megbízható színeredményeket biztosítson hajfestés, balayage és világosítás során.

Metal Detox: Hajápolási rutin világosított hajra 3 lépésben

 
3 lépéses hajápolási rutin
 
1. - Metal Detox fémrészecskék elleni tisztító krémsampon: az egészséges és ragyogó hajért, valamint a tartós hajszínért, amelynek gazdag és krémes állaga ápolja a festett és sérült hajat.
2. - Metal Detox fémrészecskék lerakódásától védő pakolás: festett és sérült hajra, amely segít megakadályozni a fémrészecskék újbóli lerakódását a hajban. 
3. - Metal Detox koncentrált összetételű olaj: megakadályozza a fémrészecskék lerakódását, táplálja és csökkenti a haj töredezésének kockázatát
 
 
Glicoamine molekulával gazdagított, szabadalmaztatott technológia. A Glicoamine molekula elég kisméretű ahhoz, hogy bejusson a hajszálak belsejébe, és ott célzottan semlegesítse a fémrészecskéket. A fémrészecskék, amelyek fokozhatják a hajtöredezés kockázatát, a víz közvetítésével kerülnek a hajrostokba. 
 
 
 A hajrostok a festési, balayage és világosítási szolgáltatásokat követően érzékenyebbek, és hajlamosak több fémrészecskét magukba szívni a vízből. A Metal Detox védelmet nyújt a hajnak, és segít megakadályozni a hajrostok károsodását. 
 
A hajban lerakódott fémrészecskék mennyisége függ a lakóhelyünk vizének minőségétől, valamint a hajunk porozitásától. Még a legtisztább csapvíz is tele lehet fémrészecskékkel. Ennek oka az erózió, azaz a víz vízvezetékekre gyakorolt pusztító hatása. Minden hajmosás alkalmával újabb fémrészecskék rakódnak le a hajban. 
 
A Metal Detox a hajfestési, balayage és világosítási szolgáltatások elmaradhatatlan 3 lépéses rutinja. Szerezd be a hajad számára legmegfelelőbb rutint, és engedd, hogy hajad tündöklő fényben ragyogjon.
 

Kapcsolódó termékek

L'ORÉAL PROFESSIONNEL#Metal Detox hajban maradó védőkrém - Töredezett, károsult hajra (100 ml)

L'ORÉAL PROFESSIONNEL
Metal Detox hajban maradó védőkrém - Töredezett, károsult hajra (100 ml)

Ár: 9.069 Ft

L'ORÉAL PROFESSIONNEL#Metal Detox pakolás - A fémrészecskék lerakódásától védő pakolás (250 ml)

L'ORÉAL PROFESSIONNEL
Metal Detox pakolás - A fémrészecskék lerakódásától védő pakolás (250 ml)

Ár: 9.466 Ft

L'ORÉAL PROFESSIONNEL#Metal Detox Oil - A fémrészecskék lerakódásától védő, koncentrált összetételű olaj (50 ml)

L'ORÉAL PROFESSIONNEL
Metal Detox Oil - A fémrészecskék lerakódásától védő, koncentrált összetételű olaj (50 ml)

Ár: 9.631 Ft

L'ORÉAL PROFESSIONNEL#Metal Detox sampon - Fémrészecskék elleni tisztító sampon (300 ml)

L'ORÉAL PROFESSIONNEL
Metal Detox sampon - Fémrészecskék elleni tisztító sampon (300 ml)

Ár: 8.621 Ft

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
Garnier
L'oreal Paris
NYX PMU
2023 © Ekozmetikum.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...