L'ORÉAL PROFESSIONNELAbsolut Repair Molecular kiöblítendő szérum sérült hajra 250 ml

Kérjük, értékeld a terméket!

15% kedvezmény
Absolut Repair Molecular kiöblítendő szérum sérült hajra 250 ml

L'ORÉAL PROFESSIONNELAbsolut Repair Molecular kiöblítendő szérum sérült hajra 250 ml

Kérjük, értékeld a terméket!

icon_pipa

Értékelésed hamarosan megjelenik.
Kizárólag a termékkel kapcsolatos vélemények kerülnek ki.

Köszönjük az értékelést!

Kiszerelés: 250 mlGyártó: L'Oréal ProfessionnelEgységár: 36 Ft/ml
Raktáron Szállítás 1-2 munkanapon belül Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti csomagértéknél
10.721 Ft
Online ár: 9.113 Ft (7.176 Ft + 27% ÁFA)
Mennyiség: db
Hiánycikk, ezért nem tehető a kosárba, hamarosan újra elérhető lesz!
Akció indulása előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 9.113 Ft
Termékleírás
Betegtájékoztató

Hajkárosodás esetén a hajszál peptidekből felépülő molekuláris szerkezete sérül. A peptidmolekulák többsége viszont túl nagy méretű ahhoz, hogy egyszerűen vissza lehessen juttatni a hajrostba, így a károsodás szinte visszafordíthatatlan.

Tudományos felfedezés – Absolut Repair Molecular.
Akár egyszeri használattal képes regenerálni az erősen igénybe vett hajat az Absolut Repair Molecular sampon, kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém.* A L’Oréal Advanced Research kutatóintézetnek elsőként sikerült alkotórészeire bontania a peptideket, és külön-külön bejuttatnia azok alkotóelemeit a hajrostba. A haj belsejébe jutó alkotórészek ezután visszaalakulnak peptidekké, és segítenek újjáépíteni a haj molekuláris szerkezetét**. 
A peptides hajkötésvédővel és 5-féle aminosavval gazdagított szabadalmaztatott hajban maradó ápolókrém segít helyreállítani a haj makromolekuláris szerkezetét**. Akár 97%-kal erősebb hajat*** és akár 52%-kal simább hajfelszínt eredményez***.
Könnyed állagának köszönhetően a termék azonnal behatol a hajszálak belsejébe, és helyreállítja a haj erejét. Természetes tapintást ad a hajnak. A hajfelszín azonnal kisimul, a hajszálak ragyogó fényt és egészséges megjelenést kapnak, egyúttal ellenállnak a káros környezeti hatásoknak. Hővédelmet nyújt akár 230 °C-ig***. 

*Az Absolut Repair Molecular sampon, a kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém együttes használatát követően, a hajrost makromolekuláris szerkezetét vizsgáló műszeres teszt alapján.
**Az Absolut Repair Molecular sampon, a kiöblítendő szérum és a hajban maradó ápolókrém 15 alkalommal megismételt együttes használatát követően végzett műszeres teszt alapján.
***Az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrém használatát követően végzett műszeres teszt alapján.

MINDEN TÍPUSÚ SÉRÜLT HAJRA AJÁNLOTT: Bármilyen textúrájú festett, világosított és natúr hajra ajánlott a sérülések ellen.

Használata:
A szokásos hajápolási rutinjában alkalmazott pakolás helyett használható. Koncentráltabb összetételének és hatékonyabb felszívódásának köszönhetően azonnal átalakítja a hajrost belső szerkezetét. Szükség esetén a belső szerkezet regenerálása kiegészíthető a hajfelszín külső ápolásával, amihez az Absolut Repair pakolás használata javasolt. Az optimális eredmények elérése és a termék még hatékonyabb felszívódása érdekében, a kiöblítendő szérumot az Absolut Repair Molecular sampon használatát követően, kifésült hajon alkalmazza. A terméket nedves hajra vigye fel. Ossza 2 részre a hajat. Nyomjon ki 2-3 nyomásnyi szérumot a kezére. Oszlassa el egyenletesen a hajhosszon és a hajvégeken a terméket a fej egyik oldalán. Ismételje meg ugyanezt a másik oldalon is. Nagyon száraz haj esetén a terméket a hajtőtől a hajvégekig vigye fel. Dolgozza be a szérumot 1-2 percen keresztül a hajba a két tenyere között. A termék azonnal kifejti hatását – nem szükséges hatóidőt hagyni a használata során. Alaposan öblítse le. Az optimális eredmények elérése érdekében folytassa a haj ápolását az Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrémmel.

Tippünk:
Az optimális eredmények elérése érdekében a kiöblítendő szérumot az Absolut Repair Molecular sampon használatát követően alkalmazza, utána pedig vigyen fel Absolut Repair Molecular hajban maradó ápolókrémet a hajra.

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
Garnier
L'oreal Paris
NYX PMU
2024 © Ekozmetikum.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...