L'ORÉAL PROFESSIONNELMetal Detox Mosás előtti ápoló 250 ml

Kérjük, értékeld a terméket!

15% kedvezmény
Ajándékkal
Új!
Metal Detox Mosás előtti ápoló 250 ml

L'ORÉAL PROFESSIONNELMetal Detox Mosás előtti ápoló 250 ml

Kérjük, értékeld a terméket!

icon_pipa

Értékelésed hamarosan megjelenik.
Kizárólag a termékkel kapcsolatos vélemények kerülnek ki.

Köszönjük az értékelést!

Kiszerelés: 250 mlGyártó: L'Oréal ProfessionnelEgységár: 36 Ft/ml
Raktáron Szállítás 1-2 munkanapon belül Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti csomagértéknél
10.578 Ft
Online ár: 8.991 Ft (7.080 Ft + 27% ÁFA)
Mennyiség: db
Hiánycikk, ezért nem tehető a kosárba, hamarosan újra elérhető lesz!
Akció indulása előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 8.991 Ft
 
Termékleírás
Betegtájékoztató

[TUDOMÁNYOS FELFEDEZÉS]:
Minden hajmosás alkalmával fémrészecskék jutnak a vízből a hajszálak belsejébe, ami nagymértékben fokozza a haj töredezettségének kockázatát. De tudta, hogy a porózus haj még hajlamosabb a töredezésre, mivel a fémrészecskéket tartalmazó vízből kétszer akkora mennyiséget fesz fel? A kémiai kezelésekhez, a hőformázáshoz vagy az UV-sugárzáshoz hasonló mindennapos káros hatásoknak kitett haj felszínén a mikroszkopikus repedések megsokszorozódnak, üregek jelennek meg a hajkéregben, így a haj porózussá válik, és több, fémrészecskét tartalmazó vizet vesz fel. Ez növeli a hajtöredezés kockázatát.

[INNOVATÍV TECHNOLÓGIA]:
A porozitás elleni¹ technológia még azelőtt kezeli a hajat mielőtt a víznek leginkább ki lenne téve: a hajmosás előtt. 2% koncentrált Glicofiller hatóanyaggal gazdagított, amely egyszerre fejti ki hatását a hajfelszínen és a hajkéregben, meggátolva a fémrészecskéket tartalmazó víz túlzott mértékű felvételét:

– A hajfelszínen: védőpajzsot képez a hajrostok körül és 1 perc alatt képes akár 1 millió mikroszkopikus repedést feltölteni a hajban.
– A hajrost belsejében: a haj belső szerkezetébe hatolva segít feltölteni a hajszálakat egészen a hajkéregig. Ez az új mosás előtti ápoló a teljes fémrészecske-eltávolító kezelést biztosító Metal Detox termékcsalád tagja, amely segít véget vetni a haj töredezettségének és a festett szín elváltozásának!

[1 PERC ALATT KÉPES AKÁR 1 MILLIÓ MIKROSZKOPIKUS REPEDÉST FELTÖLTENI A HAJBAN]:
A hajrost kevésbé porózussá¹ és 25-ször erősebbé válik, a hajtöredezés pedig akár 96%-kal csökken mindössze egyetlen használattal². Intenzíven hidratálja a hajat: Akár 72 órán át hidratált hajat, sima hajfelszínt és selymes tapintást biztosít.² Azonnal feltölti a hajat, amely teltebbé válik, és gyönyörű megjelenést kap.

[KÖNNYŰ FÉSÜLHETŐSÉG]:
Azonnal könnyű fésülhetőséget biztosít bármilyen hajtípus esetén. Felkészíti a hajat a tisztításra, valamint megkönnyíti a samponhasználatot.

[PROFESSZIONÁLIS ÖSSZETÉTEL]:
A koncentrált összetételű, könnyed, géles állagú termék azonnal és mélyen behatol a hajrostok belsejébe. Azonnal hat, a terméket nem szükséges percekig a hajon hagyni. Vegán összetétel.³ – A Metal Detox a fejillat jellegzetes citrusos jegyeinek, valamint az azt kiegészítő különleges pézsmás, fás tónusoknak köszönheti egyedülálló, mámorító illatát.

[MINDEN HAJTÍPUSON ALKALMAZHATÓ]:
Bármilyen textúrájú, festett, sérült, igénybe vett, világosított és natúr hajon egyaránt.

¹ A Metal Detox mosás előtti ápoló, sampon, pakolás és olaj 10-szer ismételt együttes alkalmazását követően végzett műszeres teszt alapján.
² Műszeres tesztek alapján.
³ Nem tartalmaz állati eredetű összetevőt.
⁴ A Metal Detox mosás előtti ápoló, sampon és pakolás együttes használatát követően végzett műszeres teszt alapján.
⁵ Nem befolyásolja a világosítás mértékét, és optimális pigmentálást biztosít a hajban. A Metal Detox professzionális előkezelő ápoló, technikai szolgáltatás, sampon és pakolás együttes alkalmazását követően végzett műszeres teszt alapján.

Használata:
A mosás előtti ápolót az optimális eredmények elérése érdekében rétegezett termékfelvitellel használja a Metal Detox sampon előtt. Ossza két részre a nedves hajat. A haj hosszától függően vigyen fel 2–4 pumpanyomásnyi terméket mindkét részre. Dolgozza be 1-2 percen át a hajhosszba és a hajvégekbe, amíg a termék könnyű habot nem képez. Fésülje át a hajat, a terméket ne öblítse le. Ezután rétegezze rá a Metal Detox sampont, majd öblítse le a hajat, és folytassa a kezelést az ápolási rutin további lépéseivel. 

Tippünk:
Az optimális eredmények elérése érdekében a Metal Detox samponnal és pakolással együtt használja a terméket.

Vichy
Bioderma
La Roche-Posay
Eucerin
Uriage
Babé
Cerave
Garnier
L'oreal Paris
NYX PMU
2024 © Ekozmetikum.hu Webáruház - Minden jog fenntartva
Készítette a: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...